PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 
Boeiende klussen beschikbaar! Boeiende klussen beschikbaar!
Ja, je leest het goed. We hebben we een paar leuke en interessante ‘klussen’ beschikbaar! Misschien zit er iets voor jou bij?
 
Als eerste hebben we de ‘hamerklus’. We hebben in de Eekschuur en de kerk regelmatig lichte onderhoudsklussen die prima kunnen worden uitgevoerd door iemand die een schroevendraaier, hamer of boormachine weet te gebruiken. Nu blijven dit soort klussen nogal eens liggen of huren we daar betaalde krachten voor in. Jammer van het geld omdat er waarschijnlijk best iemand in de gemeente is die zo’n klus ook zou kunnen en willen doen. Alleen…wij weten nog niet dat jij dit wel kan en ook wel wil!   
Daarnaast hebben we de ‘kostersklus’. Johan Aartsen stopt per 1 juni met zijn kosterstaken en daarom zoeken we een opvolger. Wie gaat er meedraaien in de kosterspoule en zorgt ervoor dat iedere zondag de deur weer open staat, de lampen branden en alles weer spik en span klaar staat? Door het werken in een kosterspoule heb je gemiddeld eens per 4 weken dienst naast rouw- en trouwdiensten en bijvoorbeeld concerten.
Tot slot hebben we de ‘HR-klus’. Eén van de CvK activiteiten is het vervullen van de rol als werkgever voor onze betaalde en vrijwillige krachten. Dat willen we, net als al onze andere taken, goed en zorgvuldig doen. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken! Gaat de zorg voor onze medewerkers ook jou aan het hart en heb je ervaring met ‘HR zaken’? Dan leren we jou graag kennen!

Welke klus spreekt jou aan? Onze secretaris Jan-Joop Harkema hoort het graag! Bel (0575-471094) of mail (harkemajansen@kpnplanet.nl) jij hem? Dank je wel!    

Namens het CvK,
Jan-Harmen de Goeijen

 
terug
 
 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente Zutphen


Brieven bij Kerkzin September over:
aanmelden en startdienst


Voor eerdere uitgaven zie:
meer
 
Direct naar:
 
NIEUW
> Hulp nodig?
> film kindernevendienst
> vacature predikant
> profielschets nieuwe predikant
> Digitaal doneren. Givt
> Programma BG&O 2020-2021

OVERIG
> Beleidsplan 2019 - 2022
> Kerkdienstrooster t/m november 2020
Kindernevendienst
> AntependiaOnze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens: gemeente / diaconie

 
Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.