PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 
digitaal doneren 2 digitaal doneren 2
Vervolg collecte geven via je smartphone?!

Sinds enkele maanden gebruikt de kerk de app Givt (thuis te downloaden via www.givtapp.net/download) en we zien dat er meer en meer mensen enthousiast over zijn. Dit doet ons goed!

Via deze applicatie op de smartphone kan er makkelijk contactloos, eenvoudig én anoniem geld gegeven worden terwijl de collectezak  (betreft de 1e collectezak te herkennen aan de kleine grijze button aan de zijkant) langskomt, zonder dat de donatie verwordt tot een kille financiële transactie.
Via de Givt-app op uw mobiele telefoon heeft u de keuze om uw donatie te splitsen in de 1e en 2e collecteronde maar geeft u het collectebedrag in een keer. Dit gaat met de volgende button welke te vinden is in de app. We vermoeden namelijk dat niet altijd gebruik wordt gemaakt van deze splitsing waardoor de gehele gift ten gunste van de 1e collecte gaat en onbedoeld de 2e collecte op € 0,- blijft.In de kerk zelf is ook het nodige promotiematerieel aanwezig zijn. En via www.givtapp.net/handleiding  onder het kopje “Begeleiding Givt-app”  is er een uitgebreidere handleiding beschikbaar.

Maar mochten er daarnaast nog vragen zijn dan kan er contact opgenomen worden met Raymond Mulder, CvK lid via raymond.mulder@upcmail.nl en/of 06-55822760.
 
terug
 
 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente ZutphenVoor eerdere uitgaven zie:
meer
 
Direct naar:
 
NIEUW
> Hulp nodig?
> film paaskuier 2021
> Digitaal doneren. Givt
> Programma BG&O 2020-2021

OVERIG
> Beleidsplan 2019 - 2022
> Kerkdienstrooster t/m april 2021
Kindernevendienst
> AntependiaOnze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens:
gemeente / diaconie

 
Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.