PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 

zondag 2 februari 2020

Sluitingsdatum voor opgave Duurzaam Drentel Diner (op 14 februari)

Locatie: 
 Eekschuur en enkele adressen in de oude kern van Warnsveld
Prijs: 
 € 10.--

Waar geeft u zich dan eigenlijk voor op?

Het is de bedoeling dat u zich al drentelend in een gezellige groep van de ene eetlocatie naar de andere begeeft. Deze eetlocaties zijn bij mensen thuis, in of nabij het oude dorp.

Aangezien wij als Martinuskerk een Groene Kerk zijn, zouden wij moeten proberen daar rekening mee te houden.
Het mooiste zou daarom zijn als het diner vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch zou zijn en er geen plastic borden/ bestek en wat dies meer zij gebruikt worden. Maar dit is geen heilig moeten……volg uw hoofd en uw hart.
Het gaat een inhoudelijke, maar bovenal een gezellige avond worden, waarbij uw maag en uw geest niets tekort zullen komen.
We starten om 17.00 uur in de Eekschuur, waar u uitleg met een hapje krijgt. Daarna drentelt u van amuse naar voorgerecht, dan naar het hoofdgerecht om voor het dessert af te sluiten in de Eekschuur.

U kunt zich opgeven als gast, dan betaalt u voor het hele diner 10 euro en schuift u lekker aan. Wilt u zich opgeven om gastheer/ gastvrouw te zijn, dan ontvangt u maximaal 6 gasten in uw huis en kookt voor hen een klein, eenvoudig gerecht. Omdat u al kookt, betaalt u verder niets.
Een gastheer/-vrouw is woonachtig in of nabij het oude dorp en drentelt vervolgens gezellig mee om op andere adressen verder te dineren.
Eventueel is het mogelijk om alleen uw huis ter beschikking te stellen, een kookliefhebber zorgt dan voor het gerecht.

Kookinspiratie kunt u krijgen bij de organisatoren.
Er kunnen maximaal 40 mensen meedoen, bij minimaal 30 deelnemers gaat het diner door.
Alle gasten, waar ook vandaan, zijn van harte welkom, maar er is vooral behoefte aan gastadressen in of nabij het oude dorp.

Alle gasten, waar ook vandaan, zijn van harte welkom, maar er is vooral behoefte aan gastadressen in of nabij het oude dorp. Als u te ver weg woont, maar uw vingers jeuken om een culinaire bijdrage te leveren, dan zoeken wij ook koks om een dessert aan te leveren. 

Opgeven voor 2 februari bij: Anne Petra van Es, zwaanswijkvanes@kpnmail.nl, 06-57299769 of: Evelien van der Meer, 06-23804898. Hier kunt ook verdere informatie krijgen.                                                     

terug
 


 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente ZutphenVoor eerdere uitgaven zie:
meer
 
Direct naar:
 
NIEUW
> Hulp nodig?
> film paaskuier 2021
> Digitaal doneren. Givt
> Programma BG&O 2020-2021

OVERIG
> Beleidsplan 2019 - 2022
> Kerkdienstrooster t/m mei 2021
Kindernevendienst
> AntependiaOnze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens:
gemeente / diaconie

 
Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.