PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 
Welkom op onze website Welkom op onze website

Van harte welkom op de website van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten!

De Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten is ontstaan uit een fusie van de Hervormde Gemeente Warnsveld en de Gereformeerde Kerk Warnsveld/Leesten. De kerkgemeenschap telt ca. 1950 leden in het dorp Warnsveld en de wijk Leesten. Er zijn honderden vrijwilligers actief in onze gemeente; een levendige kerkgemeenschap met leden, die op heel verschillende wijzen betrokken zijn. De kerkgemeenschap wil in het spoor van Jezus en de Bijbel een plek zijn van spiritualiteit, bezinning op de vragen van leven en samenleven, en aandacht voor en ontmoeting van mensen. Ze hoopt dat er van haar een stimulans uit gaat voor het vinden van geluk en voor meer kwaliteit in de relaties van mensen.

U bent niet alleen hier welkom, maar natuurlijk ook in onze  kerkdiensten  en  activiteiten  in of rond de eeuwenoude Martinuskerk,  gelegen aan het kerkplein in Warnsveld (gem. Zutphen). 
 
De laatste nieuwtjes zijn hieronder te vinden, in het menu ACTUEEL, of aan de rechterkant van de homepagina. In de rechterkolom vindt u tevens KerkZIN; ons gezamenlijke kerkblad. 

De belangrijkste mailadressen en telefoonnummers zijn te vinden op onze contactpagina


Sint Maartenoptocht op maandag 11 november voor álle kinderen uit Warnsveld

11 november is de dag! We verzamelen om 19:00 in de Martinuskerk. In de kerk hoor je het verhaal van Sint Maarten en we leren een paar Sint Maarten-liedjes. Martinus (zo heet Sint Maarten eigenlijk) is zelf ook aanwezig. We horen wie Martinus was en wat voor bijzonders hij deed.

Met onze lampions lopen we in optocht door het dorp. Sint Maarten loopt natuurlijk voorop! We lopen vanaf het Kerkplein naar Den Bouw, daar zingen we de liedjes nog een keer.
Iedereen krijgt iets lekkers mee naar huis.
Zorg je zelf voor een lampion? Misschien kan je er zelf eentje maken. Alle (groot)ouders, vriendjes en vriendinnetjes mogen mee!

Route: Kerkplein, Hofweg, Vordensebinnenweg, via de achteringang (bij het pleintje) naar binnen bij Den Bouw. Als u aan de route woont, wilt u dan een jampotje met een lichtje buiten zetten?

Meer informatie: Susanne Harkema-Jansen, tel.: 06-18170353. 
Naar aanleiding van een actueel thema of situatie maakt de werkgroep liturgische schikkingen regelmatig schikkingen die in de kerk opgesteld worden, zoals:
 
   Bij afscheid van
Anneke de Hoop
 
 
Bij oogstdienst nov. 2019
 


 
Boeiende klussen beschikbaar! Klik hier.


Voor meer informatie, zie schenken & nalaten  of  Digitaal doneren. Givt

 


terug
 
 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente Zutphen
- november 2019
Voor eerdere uitgaven zie:
meer
 
Direct naar:
 
NIEUW
> Digitaal doneren. Givt
> Begroting 2019
> Programma BG&O 2019-2020

OVERIG
> Beleidsplan 2019 - 2022
> Kerkdienstrooster t/m dec. 2019
Kindernevendienst
> AntependiaOnze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens: gemeente / diaconie

 
Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.