PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 
Kindernevendienst Kindernevendienst

Op de valreep nog even een bericht over morgen: het gaat over hoe je belangrijk kunt worden of zijn. Wat is volgens jou de beste manier? Jezus heeft het voordat hij stierf uitgelegd aan zijn vrienden, maar dat was best een moeilijk verhaal. Misschien snap jij het al wel een beetje, laat het ons weten morgen in de kindernevendienst, tot dan! 
 
Nog een paar dingen om te weten/alvast te onthouden:
 
  • Op 4 november is de oogstdienst, we willen jullie vragen om je favoriete fruit mee te nemen voor de voedselbank! 
  • Op 6 november begint Hap Snap weer voor wie in groep 7 of 8 zit: je gaat samen eten en leert elkaar beter kennen en er komen allerlei thema's voorbij die met geloven te maken hebben. Het is op dinsdagavond in de Eekschuur van 17.30 tot 19.00 uur. Geef je (het liefst z.s.m.) op bij dominee Els Diepeveen via
  • Ons nieuwe spaardoel is Care4Tina, binnenkort hoor je er alles over in de kerk en de kindernevendienst, maar kijk gerust vast op hun website: https://www.care4tina.nl/
  • We zijn begonnen met de voorbereiding van de Kerstkuier,  we hebben ruimte voor heel veel kinderen en volwassen om mee te doen, zodat iedereen ook zelf de tijd krijgt om van de Kerstkuier te genieten (je hoeft dus niet al die tijd te spelen, je kunt ook zelf rondlopen!) Dus geef je snel op via We oefenen op de adventzondagen! 
  • Spaar je alvast potjes voor de kerstkuier??? 😊


Voor meer info:
-----------

Informatie
Elke zondagmorgen is er in de Eekschuur kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. De kinderen zijn eerst om 10.00 uur in de Martinuskerk en na ongeveer 15 minuten gaan de kinderen met de leiding naar de Eekschuur. Daar gaan we in twee groepen uiteen:
1.   de jongste groep (kinderen van groep 1 t/m 5 van de basisschool)
2.   de oudste groep (kinderen van groep 6 t/m 8 van de basisschool)

Tijdens de kindernevendienst luisteren de kinderen naar het Bijbelverhaal en daarna gaan we met de verwerking aan de slag in de vorm van een gesprek, spelletje of iets knutselen. Wij werken met de methode Kind op Zondag en volgen hiermee ook het bijbelrooster in de kerk. Voor het einde van de kerkdienst komen de kinderen van de kindernevendienst en kinderoppas weer terug in de kerk.
De kinderen worden wekelijks vooraf alvast per e-mail en via deze pagina op de website geïnformeerd over wat we gaan doen in de kindernevendienst.

Verder helpt de kindernevendienst bij het organiseren van de oogstdienst, de diensten tijdens Advent en Kerst, de 40-dagentijd en de Paasdienst, Doopgedachtenisdienst en voor de kinderen van groep 8 die de basisschool gaan verlaten voor de zomervakantie een feestelijke overstapdienst naar KIC (Kids in Church).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolein Wiegman, tel 512054 (e-mail:).

 

terug
 
 
Direct naar:
 
NIEUW
> Programma BG&O 2018-2019
> Verslag kerkenraadsavond
Roemenië Returns


OVERIG
Updates Beleidsplan 2022
> Kerkdienstrooster 
t/m dec2018
Kindernevendienst
> AntependiaOnze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens: gemeente / diaconie

 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente Zutphen
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.