PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 
Kindernevendienst Kindernevendienst

Hoi,
Ons nieuwe spaardoel is Care4Tina, 11 november hoor je er alles over in de kerk en de kindernevendienst, maar kijk gerust vast op hun website: https://www.care4tina.nl/
 
Misschien heb je al wel een vraag bedacht voor Tineke en Elise. Zij zijn net terug uit China en hebben vast veel te vertellen! Ook gaat het in de kerk nog even over Sint Maarten, je mag je lampion meenemen als je dat leuk vindt!
 

Nog een paar bijzonderheden:

 
We zijn begonnen met de voorbereiding van de Kerstkuier op 24 december,  we hebben ruimte voor heel veel kinderen en volwassen om mee te doen, zodat iedereen ook zelf de tijd krijgt om van de Kerstkuier te genieten (je hoeft dus niet al die tijd te spelen, je kunt ook zelf rondlopen!)
Dus 
geef je snel op via We oefenen op de adventzondagen! 
 
Spaar je ook alvast potjes voor de Kerstkuier??? 😊


Voor meer info:
-----------

Informatie
Elke zondagmorgen is er in de Eekschuur kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. De kinderen zijn eerst om 10.00 uur in de Martinuskerk en na ongeveer 15 minuten gaan de kinderen met de leiding naar de Eekschuur. Daar gaan we in twee groepen uiteen:
1.   de jongste groep (kinderen van groep 1 t/m 5 van de basisschool)
2.   de oudste groep (kinderen van groep 6 t/m 8 van de basisschool)

Tijdens de kindernevendienst luisteren de kinderen naar het Bijbelverhaal en daarna gaan we met de verwerking aan de slag in de vorm van een gesprek, spelletje of iets knutselen. Wij werken met de methode Kind op Zondag en volgen hiermee ook het bijbelrooster in de kerk. Voor het einde van de kerkdienst komen de kinderen van de kindernevendienst en kinderoppas weer terug in de kerk.
De kinderen worden wekelijks vooraf alvast per e-mail en via deze pagina op de website geïnformeerd over wat we gaan doen in de kindernevendienst.

Verder helpt de kindernevendienst bij het organiseren van de oogstdienst, de diensten tijdens Advent en Kerst, de 40-dagentijd en de Paasdienst, Doopgedachtenisdienst en voor de kinderen van groep 8 die de basisschool gaan verlaten voor de zomervakantie een feestelijke overstapdienst naar KIC (Kids in Church).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolein Wiegman, tel 512054 (e-mail:).

 

terug
 
 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente Zutphen
 
- februari 2019
Voor eerdere uitgaven zie:
meer
 
Direct naar:
 
NIEUW
> verslag KERST 75+
> Digitaal doneren. Givt
> Digitaal doneren. Givt (vervolg)
> Begroting 2019
> Programma BG&O 2018-2019
OVERIG
> Beleidsplan 2019 - 2022
> Kerkdienstrooster 
t/m maart 2019
Kindernevendienst
> AntependiaOnze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens: gemeente / diaconie

 
Privecyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.