PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 
Kindernevendienst Kindernevendienst

Informatie
Elke zondagmorgen is er in de Eekschuur kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. De kinderen zijn eerst om 10.00 uur in de Martinuskerk en na ongeveer 15 minuten gaan de kinderen met de leiding naar de Eekschuur. Daar gaan we in twee groepen uiteen:
1.   de jongste groep (kinderen van groep 1 t/m 4 van de basisschool)
2.   de oudste groep (kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool)

Tijdens de kindernevendienst luisteren de kinderen naar een verhaal en daarna gaan we met de verwerking aan de slag in de vorm van een gesprek, spelletje of iets knutselen. Wij werken vaak met de methode Kind op Zondag en volgen hiermee ook het bijbelrooster in de kerk. Voor het einde van de kerkdienst komen de kinderen van de kindernevendienst en kinderoppas weer terug in de kerk.
De kinderen worden wekelijks vooraf alvast per e-mail en via deze pagina op de website geïnformeerd over wat we gaan doen in de kindernevendienst.

Verder helpt de kindernevendienst bij het organiseren van de oogstdienst, de diensten tijdens Advent en Kerst, de 40-dagentijd en de Paasdienst, Doopgedachtenisdienst en voor de kinderen van groep 8 die de basisschool gaan verlaten voor de zomervakantie een feestelijke overstapdienst naar KIC (Kids in Church).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolein Wiegman, tel 512054 (e-mail:marjolein_vanolst@hotmail.com).


Zondag 15 november is er weer kindernevendienst! Het is belangrijk dat je ouders een plekje reserveren via reserveren@pknwarnsveld.nl

Je mag in de kerk meteen vooraan gaan zitten, na ongeveer 10 minuutjes gaan we dan naar de kindernevendienst. Deze zondag gaan we tijdens de kindernevendienst met elkaar naar de begraafplaats in Zutphen, waar we een bijzondere rondleiding krijgen. Als je niet eerst in de kerk komt, mag je om 10.10 uur wachten voor de hoofdingang van de kerk. We zijn rond 11.00 uur weer terug.Film kindernevendienst


Rainbow

Rainbow heeft de afgelopen week met het ‘lopend vuurtje’ een mooie vlucht door Warnsveld en Zutphen gemaakt en is weer in de kerk aangekomen. De komende weken gaat hij nog veel verder op reis, op zoek naar kinderen die hulp nodig hebben. Zo vliegt hij de hele wereld over. Kijk snel de eerste aflevering van het 'Rainbow-journaal'.

Hier vind je de flyer die met het spaarpotje is bezorgd.

Hier vind je rainbowjournaal 1


en hier rainbowjournaal 2
Om
 
Hallo allemaal,
 
Rainbow blijft deze week in Afrika, daar ontmoet hij Mariko. Kijk snel naar het volgende Rainbow-journaal: 

Rainbow-journaal 3


Ps: Spaar de komende weken mee voor 'Kids in Actie', door jouw talent in te zetten! Over 6 weken, net voor de zomervakantie, komt Rainbow zelf weer langs om de opbrengst bij jou op te halen. Heb je nog geen spaarpotje ontvangen? Laat het weten via marjolein_vanolst@hotmail.com.

Rainbow ontmoette deze week een heel gezin! Zij wonen nu in Nederland, maar ruim 5 jaar geleden nog ergens anders. Kijk snel naar het volgende Rainbow-journaal: 

Rainbow journaal 4


Rainbow ontmoette deze week weer een heel gezin! Zij wonen nu in Nederland, maar ze hebben ook een tijdje heel ver weg gewoond, wel 11 uur vliegen (met het vliegtuig...).
Kijk snel naar het volgende Rainbow-journaal.

Rainbow journaal 5:
 

Rainbow moest vanuit Rwanda een heel stuk vliegen naar zijn volgende adres.
Kijk snel naar het volgende Rainbow-journaal: 


Rainbow journaal 6Rainbow vindt het tijd om uit te rusten, kijk snel naar het volgende Rainbow-journaal: 

Rainbow-journaal 7

  
terug
 
 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente ZutphenVoor eerdere uitgaven zie:
meer
 
Direct naar:
 
NIEUW
> Hulp nodig?
> film kindernevendienst
> vacature predikant
> Digitaal doneren. Givt
> Programma BG&O 2020-2021

OVERIG
> Beleidsplan 2019 - 2022
> Kerkdienstrooster t/m februari 2021
Kindernevendienst
> AntependiaOnze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens:
gemeente / diaconie

 
Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.