PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 

woensdag 21 november 2018

Landschap, boeren en duurzaamheid

Locatie: 
 Eekschuur
Tijdstip: 
 20.00 uur

We willen een gesprek waarin de verschillende aspecten van de problematiek open en eerlijk op tafel komt. Er zijn een tweetal boeren uitgenodigd (Johan Riefel en Herman Maalderink) die vertellen hoe het is om in de huidige tijd boer te zijn en wat hen bezig houdt. Daarnaast is er een vertegenwoordiger van Natuurmonumenten (UdoHassefras) en een vertegenwoordiger van de Stichting Landschapsbeheer Gelderland (Arjan Vriend). Op deze avond willen we ook aansluiten bij het debat dat is ontstaan naar aanleiding van de toekomstvisie van minister Carola Schouten  "Landbouw, natuur en voedsel: Waardevol verbonden".
De avond wordt geleid door Ellen de Lange, die actief is met het begeleiden van jonge agrariërs en projecten over leefbaarheid op het platteland (www.demobieleboer.nl)

terug
 


 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente ZutphenVoor eerdere uitgaven zie:
meer
 
Direct naar:
 
NIEUW
> Hulp nodig?
> film paaskuier 2021
> Digitaal doneren. Givt
> Programma BG&O 2020-2021

OVERIG
> Beleidsplan 2019 - 2022
> Kerkdienstrooster t/m april 2021
Kindernevendienst
> AntependiaOnze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens:
gemeente / diaconie

 
Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.