PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 

zaterdag 7 maart 2020

NL-Doet; opgeven als groep voor vrijwilligerswerk op 14 maart

Locatie: 
 Vrijwilligerswerk in Warnsveld

NLDoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. De commissie BG&O (Bezinning, Geloof & Ontmoeting) stelt voor om als Kerkelijke gemeente dit jaar mee te doen aan dit initiatief op zaterdag 14 maart  van ca. 9.00 uur tot 17.00 uur. Er zijn in Warnsveld vier projecten aangemeld bij NL-doet; zie hiervoor de website NLdoet, toets Warnsveld en je ziet waar en welke klussen zijn aangemeld. Het aantal deelnemers per klus is beperkt. Hoe eerder de aanmelding, hoe meer kans dat er nog behoefte is aan vrijwilligers. U kunt zich op twee manieren aanmelden:

Meedoen als groep:
U kunt zich tot uiterlijk 7 maart opgeven bij Pieter Maaskant (pietermaaskant@kpnplanet.nl). Hierna melden we ons aan als groep voor de (nog) openstaande klussen. Voor 13 maart krijgt u per mail bericht op welke projecten wordt gewerkt. Maar vol = vol.

Meedoen als individu:
U kunt zich ook direct zelf opgeven (tot 7 maart) via de website NLdoet. Hoe eerder u zich aanmeldt, hoe meer keus u heeft. Indien u uw aanmelding ook doorgeeft aan Pieter Maaskant, krijgt u voor 13 maart bericht welke andere gemeenteleden zich ook hebben aangemeld.
 

terug
 


 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente ZutphenVoor eerdere uitgaven zie:
meer
 
Direct naar:
 
NIEUW
> Hulp nodig?
> film paaskuier 2021
> Digitaal doneren. Givt
> Programma BG&O 2020-2021

OVERIG
> Beleidsplan 2019 - 2022
> Kerkdienstrooster t/m mei 2021
Kindernevendienst
> AntependiaOnze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens:
gemeente / diaconie

 
Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.