PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 
jongerenreis jongerenreis

Al vier keer is door onze kerk een reis voor jongeren uit Zutphen en Warnsveld georganiseerd naar Târgu Mureș in Roemenië. De reis werd door de jongeren altijd als een groot succes beleefd. Deze reizen hadden een diaconaal doel: een week lang ouderen bezoeken die meestal maar weinig visite krijgen, allerlei klussen doen o.a. in een kindertehuis en bij (oudere) mensen thuis en er werden spelmiddagen georganiseerd voor alle kinderen uit de buurt. Dit werd samen met jongeren van de plaatselijke kerk in Roemenië gedaan, het was een unieke mogelijkheid om kennis te maken met hun cultuur. Afgelopen jaar is er een groep jongeren uit Roemenië bij ons in Warnsveld en Zutphen te gast geweest.
Momenteel zijn wij om verschillende redenen aan het nadenken over de toekomst van de diaconale jongerenreis.
 
Roemenië Returns Roemenië Returns
Na vier diaconale Roemeniëreizen was van 18 tot 25 augustus een groep jongeren uit Târgu Mureș te gast in Zutphen en Warnsveld: Roemenië Returns! Een week lang samen diaconale, culturele en ontspannende activiteiten doen.

Bekijk een impressie van deze week (klik op een afbeelding voor een vergroting).
Activity Schedule
 
 

Zondag 19 augustus

Gezamenlijke kerkdienst in de Martinuskerk. Lunch in De Eekschuur. Op de fiets naar Zutphen. Get To Know You Game: Hongaarse vragen (Welke winkel zit er op Lange Hofstraat 22?) en selfie-opdrachten (Maak een selfie met de IJsselbrug).

groepsfoto voor Walburgistoren kerkdienst: kinderenkerkdienst: gasten zingen fietsen selfie met brug selfie met beeld klok Walburgistoren uitkijken over de stad uitzicht
meer volgt...
 
 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente ZutphenVoor eerdere uitgaven zie:
meer
 
Direct naar:
 
NIEUW
> Hulp nodig?
> film kindernevendienst
> vacature predikant
> Digitaal doneren. Givt
> Programma BG&O 2020-2021

OVERIG
> Beleidsplan 2019 - 2022
> Kerkdienstrooster t/m februari 2021
Kindernevendienst
> AntependiaOnze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens:
gemeente / diaconie

 
Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.