PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 
kerststallen kerststallen

KERSTSTALLENZOEKTOCHT in het oude dorp van Warnsveld

Zoek de 25 (of meer….) kerststallen-met-figuurtjes! Die staan achter de ruiten van huizen en andere gebouwen in 9 straten rondom de kerk, vanaf zondag 18 december (4e Advent) tot en met zondag 3 januari 2021 (Driekoningen).

De straten die meedoen zijn: Kerkplein, Hofweg, Molenstraat, Rijksstraatweg (tot Bergkampweg), Nieuweweg, Torenlaan, Voigtstraat, Godeboldstraat, Bonendaal.
Je kunt in elke straat beginnen of eindigen, de volgorde van de route bepaal je ook zelf en waanneer je begint of eindigt ook.

Het is handig om alleen als het licht is te gaan lopen, anders kun je de figuurtjes en de huisnummers niet zien; of een zaklamp meenemen!  

Je kunt een bingoblad met huisnummers downloaden, dan weet je of je ze allemaal gehad hebt. LET OP: sommige nummers worden 2 x gebruikt, eentje zelfs 3 x !

Het is niet de bedoeling dat je bij de mensen in de tuin gaat staan of aanbelt. Zwaaien kan altijd, natuurlijk. En: altijd anderhalve meter afstand houden.  

Er is ook een Kerststallenwandeling in Leesten.

Quiz voor jou:
Wat hoort níet in de kerststal thuis? (4): Jezus/ezel/rendier/engel/Maria/schaap/stal/ sneeuw/herder/koe/Caspar+Melchior+Balthasar/ster/Jozef/kerstman/kameel/arreslee

O ja, als je je moeder of vader, opa of oma onderweg ook bezig wilt houden: download de kerstquiz! En check hoe veel fouten ze hebben, de oplossing staat ook op de website.

P.S.: Als je op zoek gaat naat de kerststallen is het handig een potlood of pen mee te nemen.

 
Tenslotte nog een kerstpuzzel over de geboorte van Jezus
terug
 
 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente ZutphenVoor eerdere uitgaven zie:
meer
 
Direct naar:
 
NIEUW
> Hulp nodig?
> film kindernevendienst
> vacature predikant
> Digitaal doneren. Givt
> Programma BG&O 2020-2021

OVERIG
> Beleidsplan 2019 - 2022
> Kerkdienstrooster t/m februari 2021
Kindernevendienst
> AntependiaOnze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens:
gemeente / diaconie

 
Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.