PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 

zaterdag 28 maart 2020

Workshop 'vrijheid' d.m.v. beeldhouwen/steen bewerken = UITGESTELD

Locatie: 
 Locatie in de buurt van de Eekschuur
Tijdstip: 
 10.30 uur  - 14.30 uur
Prijs: 
 richtprijs

Dit voorjaar, rondom het gedenken van 70 jaar bevrijding, zijn er in en om de Martinuskerk een viertal kunst-workshops vanuit het thema vrijheid. Ook in de kerkdiensten lezen we een boek van bevrijding, Exodus. Hieronder informatie over de workshop beeldhouwen.  
Informatie over de workshop Fotografie met expositie (door jongeren en bewoners van het AZC), de workshop dichten (met Anna Wiersma) en de workshop dans volgen nog in de komende maanden.  

De workshop 'vrijheid' is een gezamenlijk aanbod van de werkgroep Kunst en Kerk en de commissie BG&O en staat o.l.v. Siny Oldekotte
Op 2 zaterdagen, 28 maart en 4 april, wordt een workshop beeldhouwen georganiseerd  rondom het thema 'vrijheid', voor max. 10 mensen. Beide zaterdagen zijn nodig om het beeld af te kunnen maken! Ergens in de buurt van de Eekschuur, per dag 2 keer een uur, tussen 10.30 en 14.30 uur. Onder de deskundige leiding van Siny Oldenkotte, de kunstenares die in de zomer van 2018 een expositie van haar beelden had in onze kerk. Kosten ongeveer 20 euro, voor de beide zaterdagen samen; incl. een steen en gebruik van gereedschappen, koffie en thee. Lunch graag zelf meenemen. Opgave t/m 21 maart bij Hillie Kranendonk, hilliekranendonk@gmail.com., tel. 06-24763945.
 

terug
 


 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente ZutphenVoor eerdere uitgaven zie:
meer
 
Direct naar:
 
NIEUW
> Hulp nodig?
> film paaskuier 2021
> Digitaal doneren. Givt
> Programma BG&O 2020-2021

OVERIG
> Beleidsplan 2019 - 2022
> Kerkdienstrooster t/m april 2021
Kindernevendienst
> AntependiaOnze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens:
gemeente / diaconie

 
Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.