PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 
givt-corona givt-corona
Vanwege de coronacrisis lopen ook voor de kerk de kosten op, terwijl inkomsten, zoals de zondagse collecten, maar ook de inkomsten van derden die gebruik maken van het kerkgebouw of de eekschuur per direct wegvallen.  Via de applicatie Givt (te downloaden via www.givtapp.net of zoek “Givt” in de apple store of google play store) kunt u de kerk financieel blijven steunen.
Op
https://www.givtapp.net/nieuws/#Geven-met-Givt-op-afstand is een duidelijk instructiefilm te zien hoe het installeren werkt van Givt welke dan ook gelijk toepasbaar is.
Eveneens willen we u ook attenderen op de optie “collecte toevoegen”. U voegt dan de 2e collecte toe zodat u, naast een gift aan de diaconie (1e collecte) ook, zoals gebruikelijk, een donatie aan de kerk (2e collecte) doet.

Alvast bedankt
terug
 
 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente ZutphenVoor eerdere uitgaven zie:
meer
 
Direct naar:
 
NIEUW
> Hulp nodig?
> film paaskuier 2021
> Digitaal doneren. Givt
> Programma BG&O 2020-2021

OVERIG
> Beleidsplan 2019 - 2022
> Kerkdienstrooster t/m mei 2021
Kindernevendienst
> AntependiaOnze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens:
gemeente / diaconie

 
Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.