PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 
Kerkbalans Kerkbalans
Voor de Actie Kerkbalans 2021 hebben we tot nu toe 860 toezeggingen ontvangen met een totaalbedrag van bijna € 202.000. We verwachten nog zo’n 50 toezeggingen binnen te krijgen met een totaalbedrag van € 5.000. De prognose is dan ook dat de opbrengst van de Actie Kerkbalans dit jaar maar liefst € 207.000 gaat bedragen!
Wat een geweldige opbrengst! € 207.000 is een fantastisch mooi bedrag. Afgelopen jaren hadden we te maken met een dalende trend in de opbrengsten van de Actie Kerkbalans. We waren in de begroting dan ook uitgegaan van een opbrengst van € 201.000. We zijn erg blij en dankbaar dat de dalende trend nu is omgekeerd en de opbrengst ruim boven de begroting ligt.
Graag willen wij iedereen die hieraan heeft bijgedragen van harte bedanken. Alle gevers in het bijzonder maar uiteraard ook alle vrijwilligers die hebben meegewerkt in de organisatie hiervan. Fijn dat u en jij, voor het eerst of opnieuw, zo ruimhartig hebben willen geven voor het werk in onze gemeente.
Hartelijk bedankt!
Het College van Kerkrentmeesters
terug
 
 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente ZutphenVoor eerdere uitgaven zie:
meer
 
Direct naar:
 
NIEUW
> Hulp nodig?
> film paaskuier 2021
> Digitaal doneren. Givt
> Programma BG&O 2020-2021

OVERIG
> Beleidsplan 2019 - 2022
> Kerkdienstrooster t/m mei 2021
Kindernevendienst
> AntependiaOnze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens:
gemeente / diaconie

 
Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.